Bifana fiartă în bere
Mai rămân pentru puţin timp în inspiraţia culinară portugheză Am decoperit Bifana la două dintre concertele în aer liber la care am participat în Porto şi mi-am dat...
Exact pe asta s-a bazat și Chef Copolovici când a abordat un dish puțin mai neobișnuit pentru audiența sa – o friptură la cuptor, gătită din plin în bere. Și nu vorbim despre orice bere, ci tocmai despre Azuga Nepasteurizată, fabricată de-a întregul din ingrediente naturale după o rețetă nouă, fără procesare termică și cu un gust proaspăt, numai bun să dea fripturii o aromă extraordinară.
Și nu s-a oprit aici, ci a plusat cu un piure de păstârnac, peste care a lăsat să lucreze aromele unui sote din trei tipuri de ciuperci, pentru diversitate. Dar vorbele sunt de prisos în cazul de față.
Mai bine urmărește-l pe Chef Copo și sărbătorește toamna cu un adevărat festin, alături de cei mai buni prieteni.
Vara este anotimpul preferat al multora dintre noi, pentru că este perioada din an când soarele strălucește puternic și ne invită să petrecem mai mult timp în aer liber...
Avem la noi în țară locuri unice, de o frumusețe aparte, cu mistere și povești incredibile țesute în jurul lor, pe care trebuie să le vezi măcar o dată-n viață...
Îți propunem, în acest episod de călătorie prin România o incursiune într-un loc aparte, unde vei trăi experiențe de poveste și unde vei vedea atracții naturale unice...
Pentru a accesa conținutul acestui site
trebuie să ai peste 18 ani.
Nu bifa dacă nu ești singura persoană care folosește acest dispozitiv.