Azuga Nepasteurizată și friptură de vrăbioară

Scris de Viorel Copolovici
15 septembrie 2018

Toamna, zilele capătă un farmec aparte și înveți să guști altfel trecerea timpului.

 

Exact pe asta s-a bazat și Chef Copolovici când a abordat un dish puțin mai neobișnuit pentru audiența sa – o friptură la cuptor, gătită din plin în bere. Și nu vorbim despre orice bere, ci tocmai despre Azuga Nepasteurizată, fabricată de-a întregul din ingrediente naturale după o rețetă nouă, fără procesare termică și cu un gust proaspăt, numai bun să dea fripturii o aromă extraordinară.

Și nu s-a oprit aici, ci a plusat cu un piure de păstârnac, peste care a lăsat să lucreze aromele unui sote din trei tipuri de ciuperci, pentru diversitate. Dar vorbele sunt de prisos în cazul de față.

Mai bine urmărește-l pe Chef Copo și sărbătorește toamna cu un adevărat festin, alături de cei mai buni prieteni.

 

Poftă bună!

Azuga Nepasteurizată și friptură de vrăbioară

Bifana fiartă în bere

Scris de Viorel Copolovici

Mai rămân pentru puţin timp în inspiraţia culinară portugheză Am decoperit Bifana la două dintre concertele în aer liber la care am participat în Porto şi mi-am dat...

Pate din ficat de pui cu bere neagră

Scris de Viorel Copolovici

În prag de Crăciun, vă propun o poveste pe cât de uşor de preparat în bucătăria fiecăruia dintre noi, pe atât de gustoasă şi de versatilă din punctul de vedere al...

Aluat de pâine din bere

Scris de Viorel Copolovici

Aceia dintre voi care îmi citesc de mai mulţi ani poveştile propriilor experienţe culinare, de la primele încercări din bucătăria de acasă şi până la poate cele mai...

Arsurile solare – cum le combatem

Scris de Laura Ene

Vara este anotimpul preferat al multora dintre noi, pentru că este perioada din an când soarele strălucește puternic și ne invită să petrecem mai mult timp în aer liber...

Vulcanii Noroioși – fenomenul unic în Europa, cu peisaje din altă lume

Scris de Călător în Bascheți

Avem la noi în țară locuri unice, de o frumusețe aparte, cu mistere și povești incredibile țesute în jurul lor, pe care trebuie să le vezi măcar o dată-n viață...

Ținutul Buzăului: paradisul natural pe care trebuie să-l vezi vara aceasta

Scris de Călător în Bascheți

Îți propunem, în acest episod de călătorie prin România o incursiune într-un loc aparte, unde vei trăi experiențe de poveste și unde vei vedea atracții naturale unice...

Bine ai venit pe desprealcool.ro!

Pentru a accesa conținutul acestui site
trebuie să ai peste 18 ani.

Introdu anul nașterii:

Nu bifa dacă nu ești singura persoană care folosește acest dispozitiv.

Despre Alcool