Bifana fiartă în bere
Mai rămân pentru puţin timp în inspiraţia culinară portugheză Am decoperit Bifana la două dintre concertele în aer liber la care am participat în Porto şi mi-am dat...
Motiv numai bun să ne delectăm cu câteva preparate de inspirație meditareneeană și să facem loc pe masă amintirilor cu nelipsita aromă de vacanță.
Zis și făcut! Pentru dishul din acest episod, Chef Copolovici nu a rezistat tentației și a ales să reinterpreteze un starter bazat pe creveți, cu un vârf de cremă Chantilly, un strop de ulei de castravete, puțin ardei iute și muuuultă inspirație.
Iar, ca peisajul să fie complet, Chef “Copo” a adăugat la final și un Peroni rece ca gheața, unicul bilet către „La Dolce Vita”.
Urmăreşte-l cu atenţie, ia aminte și nu te abține când îți vine să strigi “Mamma mia”.
Vara este anotimpul preferat al multora dintre noi, pentru că este perioada din an când soarele strălucește puternic și ne invită să petrecem mai mult timp în aer liber...
Avem la noi în țară locuri unice, de o frumusețe aparte, cu mistere și povești incredibile țesute în jurul lor, pe care trebuie să le vezi măcar o dată-n viață...
Îți propunem, în acest episod de călătorie prin România o incursiune într-un loc aparte, unde vei trăi experiențe de poveste și unde vei vedea atracții naturale unice...
Pentru a accesa conținutul acestui site
trebuie să ai peste 18 ani.
Nu bifa dacă nu ești singura persoană care folosește acest dispozitiv.