Bifana fiartă în bere
Mai rămân pentru puţin timp în inspiraţia culinară portugheză Am decoperit Bifana la două dintre concertele în aer liber la care am participat în Porto şi mi-am dat...
Iar dacă n-ai cum să ajungi pe litoral în weekend sau ai deja concediul bifat pe alte meleaguri, tratezi pofta de mare direct de acasă, cu aromele nelipsitelor cherhanale și deliciilor proaspete de pe plajă.
Chef Viorel Copolovici ne împărtășește cu nesaț rețeta secretă a midiilor sale tempura, în care, pe lângă măiestria specifică, a folosit una dintre cele mai proaspete beri românești – o TimiNepa, rece ca gheața.
Iar, cum poftele nu vin niciodată singure, midiile lui Chef Copolovici mai au și alte bunătăți pe lângă, pentru care nu ai nevoie de niciun fel de plating, ci doar de timp din belșug ca să le savurezi așa cum trebuie.
Dar vorbele sunt de prisos când Chef Copolovici intră în scenă: mai bine uită-te cu atenție la cum a reușit să mulțumească verii în felul său caracteristic și apoi bucură-te de micile delicii estivale la tine acasă.
Vara este anotimpul preferat al multora dintre noi, pentru că este perioada din an când soarele strălucește puternic și ne invită să petrecem mai mult timp în aer liber...
Avem la noi în țară locuri unice, de o frumusețe aparte, cu mistere și povești incredibile țesute în jurul lor, pe care trebuie să le vezi măcar o dată-n viață...
Îți propunem, în acest episod de călătorie prin România o incursiune într-un loc aparte, unde vei trăi experiențe de poveste și unde vei vedea atracții naturale unice...
Pentru a accesa conținutul acestui site
trebuie să ai peste 18 ani.
Nu bifa dacă nu ești singura persoană care folosește acest dispozitiv.