Ce bere se potrivește zodiei tale?

Scris de Despre Alcool
Fiecărei zodie i se potrivește o bere. Citește care este berea potrivită pentru tine ca să știi ce să-i ceri barmanului data viitoare.

 

Berbec

 

Semn de foc și energie pură, este de înțeles de ce aventurile picante sunt fix pe gustul tău! Îți vor încânta cornițele berile cu gust puternic și arome pe măsură. Încearcă, deci, o bere roșie, cu ceva mai mult alcool și care a fermentat la temperaturi ridicate o perioadă îndelungată. Și nu uita că, pentru a te bucura din plin de experiențele extreme, ele trebuie savurate cu moderație.

 

Taur

 

Ai un farmec aparte, de aceea încearcă o bere neagră, cu gust plin. Desigur, astfel de beri sunt savurate la maximum atunci când sunt consumate în propriile limite, așa că menține-ți reputația și cinstește-te echilibrat!

 

Gemeni

 

Idealismul specific zodiei tale te va face să visezi mereu cu ochii deschiși. Te lași dus de valul oricărei noi experiențe, și tocmai de aceea ți se vor potrivi întotdeauna berile mai light, ușor de savurat, cu arome pline. Data viitoare, roagă barmanul să îți ofere o bere blondă, cu concentrație mică de alcool și o felie discretă de lime alături. Între timp, fii în control și bucură-te de fiecare nouă experiență în mod echilibrat!

 

Rac

 

Cine nu are un prieten precum ești tu, ar trebui să-și caute! I-ai copleșit pe toți cu farmecul zodiei tale, și tocmai de aceea ar trebui să ai aceleași pretenții de la următoarea bere comandată în serile cu prietenii. Alege o băutură care să nu îți facă prea multe surprize, cu gust ușor și delicat. Și, oricât de îndrăgostit ai fi de savoarea berii preferate, rămâi în control și bucură-te echilibrat de berea zodiei tale!

 

Leu

 

Berile care ajung la masa ta se numără printre mărcile de onoare de pe tejgheaua barului. Ești pretențios cu berea pe o alegi, și tocmai de aceea îți este scris să vezi berea ca pe un accesoriu: o băutură cu gust unic și fructat, la un preț pe măsură, care să te energizeze și să-ți permită să fii înconjurat de cât mai mulți oameni. Ține cont, totuși, că popularitatea zodiei tale te va pune de multe ori la încercare: ca atare, consumă echilibrat și fii în controlul oricărei situații!

 

Fecioară

 

Este foarte posibil ca majoritatea maeștrilor berari să se fi născut sub semnul zodiei tale! Posezi un simț critic de invidiat și niciun gust nu te va putea păcăli vreodată. Astfel, vei prefera oricând o bere cu o paletă de arome ascunse, delicate, care să îți pună simțurile pe roate și să îți dea toată energia de care ai nevoie. Rămâi, totuși, cu picioarele pe pământ și fii în control cu limitele tale!

 

Balanță

 

Capacitatea ta unică de a te adapta oricărei noi situații te poate ghida uneori către alegerile greșite. Oricât de echilibrat ai fi, meriți o bere pe măsura semnului tău zodiacal: o băutură delicată și fermecătoare, blondă sau brună care să-ți pună gustul artistic la încercare. Și nu uita: savurează aceste mici delicii cu moderație și fii în control în serile de cinstit cu prietenii!

 

Scorpion

 

Nativul zodiei tale nu se mulțumește cu puțin, așa că recomandarea noastră este să încerci o bere neagră și cu o concentrație de alcool scăzută. Această combinație îți va da energia de care ai nevoie. Și chiar dacă o astfel de bere te va face să vrei mai mult, ține cont și de propriile tale limite și bucură-te de băuturi în mod echilibrat!

 

Săgetător

 

Nestatornicul horoscopului, semnul zodiei tale este mereu în căutare de gusturi și experiențe noi. Ca atare, ți se va potrivi ca o mănușă o băutură cu arome și gust plin: o bere fructată de tip radler. Orice gust citric din berea ta te va suprinde în mod plăcut de fiecare dată și-ți va da posibilitatea de a te mai bucura de încă una, fiind o bere cu o concentrație de alcool scăzută. Orișicât, fii în control cu limitele tale și bucură-te de serile cu prietenii în mod echilibrat!

 

Capricorn

 

Natura ta complexă este greu de pătruns de către cei care nu te cunosc. Dar asta nu înseamnă că maeștrii berari n-au găsit ac de cojocul tău! Încearcă o bere care să-ți completeze personalitatea, o băutură cu tradiție și cu o paletă foarte largă de arome. Simțul tău pragmatic va aprecia astfel de băuturi la adevărata lor valoare, dar ține cont și de propriile limite și bucură-te în control de berea ta preferată!

 

Vărsător

 

Idealistul horoscopului, semnul zodiei tale este mereu în căutare de gusturi noi și surprinzătoare. Poți ruga barmanul să îți ofere o bere facuta din mai multe soiuri de hamei, deloc plictisitoare și cu un gust care să-ți ducă imaginația mai departe. Grijă mare, însă, la puseele tale de entuziasm: savurează berile în control și bucură-te că ești răsfățatul zodiacului!

 

Pești

 

Te lași cuprins de orice nouă experiență senzorială și ești mereu dispus să încerci gusturi pe măsura personalității tale creative. Data viitoare când ieși cu prietenii, caută să descoperi o bere cu arome dulci și foarte ușoară. Mai mult, vei aprecia oricând un cocktail de bere și orice altă combinație care să îți inspire simțurile. Nu uita, în schimb, că orice artă are și limitele ei, așa că savurează berile în mod echilibrat și fii în control!

Cum ne influențează alimentația sănătoasă și starea de spirit

Scris de Despre Alcool

Alimentația ne poate influența viața sub multe aspecte, la care uneori nici nu ne gândim Știai, de exemplu, că lipsa de hidratare îți poate afecta capacitatea de...

Discutați cu copiii voștri

Scris de Despre Alcool

Parintii au cu siguranta cea mai mare influenta asupra deciziei copiilor lor de a incepe sau nu sa consume alcool Studiile au demonstrat ca parintii au cea mai mare influenta...

Ce pot face parinții

Scris de Despre Alcool

Parintii trebuie sa fie un bun exemplu pentru copiii lor si sa le ofere sfaturi pertinente despre consumul de alcool, indiferent de varsta copiilor Desi parintii se simt...

Arsurile solare – cum le combatem

Scris de Laura Ene

Vara este anotimpul preferat al multora dintre noi, pentru că este perioada din an când soarele strălucește puternic și ne invită să petrecem mai mult timp în aer liber...

Vulcanii Noroioși – fenomenul unic în Europa, cu peisaje din altă lume

Scris de Călător în Bascheți

Avem la noi în țară locuri unice, de o frumusețe aparte, cu mistere și povești incredibile țesute în jurul lor, pe care trebuie să le vezi măcar o dată-n viață...

Ținutul Buzăului: paradisul natural pe care trebuie să-l vezi vara aceasta

Scris de Călător în Bascheți

Îți propunem, în acest episod de călătorie prin România o incursiune într-un loc aparte, unde vei trăi experiențe de poveste și unde vei vedea atracții naturale unice...

Bine ai venit pe desprealcool.ro!

Pentru a accesa conținutul acestui site
trebuie să ai peste 18 ani.

Introdu anul nașterii:

Nu bifa dacă nu ești singura persoană care folosește acest dispozitiv.

Despre Alcool